Over Lipkjen

 

In begeleidingstrajecten zet in levenservaring, kennis en ervaring als psycholoog (masteropleiding psychologie en ervaring bij het begeleiden naar herstel bij stressklachten en burnout) én coach (School voor Coaching, Alba academie en andere coachopleidingen, loopbaancoaching, lifecoaching en competentiecoaching) in. Ook gebruik ik regelmatig Mindfulness elementen (gecertificeerd trainer) in. 

Ik heb een vriendelijke, open en betrokken houding. Je kunt van me verwachten dat ik ondersteun in je herstelproces of bij het vinden van nieuwe uitdagingen in werk en leven. Je wordt op creatieve wijze gestimuleerd tot zelfreflectie, het nemen van verantwoordelijkheid voor het eigen ontwikkelingsproces en het uitgaan van eigen kracht in plaats van beperkingen. Eerlijkheid, eenvoud, vernieuwing en verwondering en vormen mijn basis. 

Daarnaast breng ik eerdere (15 jaar) ervaring in beleid, management en (technische) bedrijfsprocessen én kennis en ervaring van klantbeleving mee. Daarbij kan ik als adviseur mijn professionele nieuwsgierigheid en positief-kritische blik  benutten om te analyseren wat er gaande is in uw bedrijf of team en actief bij te dragen aan leer- en optimalisatieprocessen.

 

"Kijk om je heen en blijf je verwonderen."